Блог

Як купити дрова для використання у промисловості в 2021 році

Дрова, що використовуються у промислі, є одним із найактуальніших товарів українського ринку Багато державних підприємств закупає їх для своїх цілей у лісних господарств. Однак весь цей час, аж до лютого 2020 року, процедура проведення закупівель викликала багато бюрократичних маніпуляцій та ризиків, пов’язаних із збереженням строків доставки.

Однак завдяки системі Прозорро.Продажі та постанові Кабінету Міністрів України, процедура реалізації товарів на ринку необробленої деревини стала значно легшою та прозорішою. Відтепер, за допомогою товарних бірж можна дуже легко розпочати придбати та продати необроблену деревину, в тому числі дрова для використання у промисловості.

Електронний майданчик, завдяки кому реалізуються дрова

Система електронних торгів Прозорро.Продажі працює завдяки сервісам товарних бірж. Лише офіційно зареєстровані, в якості електронних майданчиків системи, товарні біржи мають право проводити онлайн-торги. Процедура дуже проста та навчитися торгам може будь-хто.

Українська універсальна біржа є лідером на ринку товарних бірж України, має всі повноваження для проведення онлайн-аукціонів та робить це вже не перший рік. Щоб ознайомитись із описом історії становлення УУБ, достатньо завітати на їх сайт sale.uub.com.ua.

Що треба знати перед прийняттям участі у аукціоні

Приймати участь в торгах можуть винятково зареєстровані користувачі сервісу. Процедура реєстрації дуже проста, а на сайті досконало описана інструкція реєстрації. Якщо у вам виникають складнощі із реєстрацією, або інформація з інструкції стає незрозумілою, кваліфіковані спеціалісти можуть допомогти у вирішенні будь-яких питань.

Для цього достатньо звернутись за вказаними на сайті номерами телефонів, або за допомого зворотного зв’язку. Найдовшим методом буде встановлення контакту за допомогою електронної пошти, але і такий спосіб наявний для користувачів сервісу.

Окрім того, сервіс має інформаційні сайти на яких опублікована велика кількість корисних матеріалів. Так, зокрема, щоб ознайомитись із процедурою проведення торгів по продажу дров для промислового призначення достатньо перейти за посиланням https://sale.uub.com.ua/news/drova-dlya-promyslovogo-vykorystannya-na-aukcioni-prozorro-prodazhi.

Протягом 2020 року, Українська універсальна біржа змогла допомогти збагатити державний бюджет на 30 мільярдів гривень. Окрім того, дедалі більше учасників звертаються саме до їх сервісу, оскільки він довів свою надійність та чесність. Переваги від використання системи Прозорро.Продажі очевидні.

По-перше, це відкриті торги та кожен учасник має можливість ознайомитись із інформацією про своїх конкурентів. По-друге, як продавець, так і закупник можуть дуже легко впевнитись у надійності один одного. Так, проблема із затримками поставок, або неналежним виконанням умов договору більше не спіткають сторони. Адміністрація біржи ретельно слідкує за виконанням вимог.

Податкове законодавство також розпочало діяти та приносити корисні плоди державі. Раніше, ніхто не сплачував потрібні податки а фактичну передачу товару приховували або значно зменшували. Відтепер, реєстр угод повністю відкритий та переглянути їх може будь хто. Тому, домовитись заздалегідь не виходить, оскільки все надто прозоро та відкрито.

Вам также может понравиться...